Amanda

jag är tokig

jag är riktigt tokig… kan inte bestämma mig, dessutom så är jag tråkig… jo, för när jag väl ska släppa låss och göra något som jag aldrig tidigare skulle tänka på att göra så kan jag inte bestämma mig… ja, jag är en sådan där jobbig persson som står i pressbyrån i en halvtimme och väljer tuggummi, sedan så blir det alltid så att jag blir stressad och väljer fel. precis samma problem är det gällande mina val av killar… hahaha men jag har faktiskt bestämt mig för att absolut inte skaffa någon man på ett tag, just därför är jag helt bestämt kär i en man som jag aldrig kommer få, som jag är trogen mot… bra system va?!

nu är mitt svåra dilemma N.Y eller Barcelona, jag måste boka innan söndag för då åker jag ju till sälen…. ooooh…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.