Amanda

spidad

kan det bero på allt kaffe eller alla redbull jag druckit idag, orden och tankarna hoppar fram i min hjärna, det känns som om jag vandrat på regnbågen men trillat ned, men vet ni vad det betyder? att jag har vandrat på regnbågen.

nu har jag slutat men sitter kvar på jobbet, mitt skrivbord är en enda röra, jag har 3 kaffekoppar och 2 redbull ståendes framför mig. sedan så har jag massa leksaker från mc donalds och en hel bunt papper i en enda röra, uhhh?

dags att städa undan lite. och bege mig hemmåt. eller jag vet inte vart jag ska.

kanske jag träffar J? jo han vill.. jag med fast jag har så mycket att göra och känner mig ganska ofräch efter allt jobb idag…

jag ska köpa en ny dator, fast inte idag, det blir nog i morgon eller på lördag.

puss o kram syns kanske på stan:)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *