Amanda

nej nej

Jag tänker inte leva mitt liv på knä, jag dör hellre ståendes som man brukar säga…

så därför blir det utgång för mig, trots alla varningar… jag tänker inte vara rädd. JAG SKA LEVA! jag deppar ihop om jag är hemma mer nu…

glad för snart kommer sladden till sthlm, längtar efter henne! så skönt, i den mest otippade vännen finner man den största styrkan , var rädd att vi inte skulle kunna ha kontakt efter det som hände men vi hittade varandra ännu mer efter det och hon ställer verkligen upp och är så söt och rar. så glad att jag har den människan, min sladd:) när lägenheten helt blir min och jag kan flytta tillbaka så kommer hon att bo hos mig:) vi har stora planer…

 ååååå, mitt ögongodis flirtade med mig idag, fan det e lite tråkigt, han ska ju bara vara mitt mumms mummsiga ögongodis,

köpte 2 par väldigt väldigt schnyygga skor idag, typ 20 cm klackar ha ha;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.