Amanda

läge sedan

det var ett bra tag sedan jag skrev någonting här.

det har hänt endel saker, saker jag inte för tillfället kan eller vill skriva om, men jag har inte mått speciellt bra, mår fortfarande inte bra, men som jag sagt tidigare så måste man gå vidare, oavsätt  vad som sker i livet så måste man kämpa. hoppet är det sista som lämnar kroppen, och jag har fortfarande mitt hopp kvar, vissa saker sker för en anledning, nu har jag äntligen vaknat och jag inser nu att det var tur att det blev så allvarligt, annars hade jag nog aldrig lämnat.

även om svullnaden lagt sig och jag inte är så blå så är mitt inre fortfarande skadat, men som alltid reser jag mig igen, det har jag gjort så många gånger nu, jag vet att jag klarar det, det kommer ta några månader innan jag kan lämna allt bakom mig, men det kommer jag att få göra, och jag kommer att må bra.

jag har bestämt mig, jag ska sluta överleva och börja leva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *