Amanda,  Event

Holistisk hälsa och själslig skönhet

igår va jag på ett underbart event på Strandvägen 7a.

Jag träffade massa härliga människor och det va så fint allt ihop.

Lokalen är så vacker till att börja med!

Det bjöds på alkoholfritt bubbel i glasen och det passar ju perfekt när man har en tuff jobbvecka och eventet hålls en tisdag!

Det bjöds även på supergoda snacks från olw, frigs, nicks och wellme som finns i Östermalmshallen.

Det va en fantastisk kväll i hälsan och den inre styrkans tecken. Vilken kväll det blev med själsliga samtal, härlig dans och fantastiska utställare i en extraordinär lokal. Så många fina människor, produkter och möten!

Agneta Sjödin va helt fantastisk och berättade om sin nya bok

På plats fanns många härliga utställare som berättade om sina verksamheter från scen!

På plats under kvällen befann sig en rad olika sponsorer allt från hälsa till skönhet. Under kvällen gästade Agneta Sjödin eventet och pratade om sin nysläppta bok 100 Affirmationer för hjärtat. Hon pratade även om höstens program hon ska gästa som går lite hand i hand med konceptet Stjärnorna på slottet, men istället befinner sig ett gäng kända ansiktet ute till havs. Vi fick även bekanta oss med en rad härliga entreprenörer på marknaden som  berättade om sina koncept och produkter.

(bilderna i detta inlägg tillhör Cawa Media)

  • Fantastiska Inka Organic cosmetics fanns på plats
  • Glida Skolan som finns i både Stockholm / Göteborg och Malmö var på plats.

Ett stort tack till min älskade vän Christina för hennes enorma ansträngningar att nå ut med viktiga budskap samt inspirera oss till en bättre hälsa och skönhet från insidan. Du för människor samman på ett fantastiskt sätt. Dina event är bland dom bättre och jag ser så fram mot nästa event ute till havs.


Tack för att du visar att man kan blanda andlighet och glamour❤️

Pris för kvällens bästa utställare enligt mig blev ioaku och deras underbara smycken!

Jag har extremt svårt att hitta armband eftersom jag har väldigt tunna armleder. Men jag föll pladask och blev så otroligt kär i speciellt ett men mååånga av deras armband. Jag minns faktiskt inte att jag haft något armband tidigare, just eftersom de aldrig sitter bra på mig, men det här va lixom skapat för mig. Så självklart fick ett följa med mig hem.

Hela vägen hem gick jag och tittade på mitt nya kap och jag sov med de i natt! Vill aldrig ta bort det!

Ioaku finns i Sturegallerian och jag tänkte ta en tur dit snart någon dag och kolla mer på deras smycken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *