Amanda

det är konstigt

det är konstigt det här med skeden och mig, vi är inte tillsammans och vi har inte sex men vi bor typ ihop och beter oss som om vi varit ett par i evigheter fast med pirr och nyförälskelse, vi tänkte nästan bli ett par igår på systemet men vi beslöt oss att det inte var rätt plats, ha ha…

nu har jag träffat hans mor iallafall, en riktigt mysig varelse, vi var först här hemma och sedan gick vi ner en sväng till fridays och åt och drack gott, idag ska vi shoppa och sedan blir det middag på resturang kungsholmen, de har ju så underbar mat där:) sen blir det nog utgång för mig och min sked, vi va lite sugna igår att gå ner en snabbis efter att vi kommmit hem men så somnade vi i soffan, ha ha så vaknade vi nu och har kollat hockey, nu blir det att lägga sig i sängen ett litet tag:) natt natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.