Amanda

aaaaaaaaaaaaaaaah

jobbet går skit bra, snart är det långledigt och snart blir det kryss, och efter det åker jag och hälsar på anders, fan vad kul…

ja så blir det ju gagnef i sommar också, höjdpunkten av allt, visst mästerkatten;)

jag pratar just nu med sladd och vi har också stora planer ihop hahahah, ja kan man tänka sig, oj då;) hon kommer snart till mig och då….

jag och denny var på sightseeing idag, hoppade på buss 43 och var så inne i en diskussion att vi glömde gå av, hamnade i ruddamen (kattrump) och fick åka långa vägen tillbaka, lagade min mobil och gick och käkade, fast när mobilen väl var lagad så förstod jag att även kameran på den hade pajjat, så då blir det en vända till i morgon då…. så snart kan jag börja mms-blogga igen….

jahaa, dags för sängen snart, och jag har börjat drömma nu, mest mardrömmar men så är det, skönt att få lite djupsömn iallafall:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *