Amanda

den rätta för amanda

haha vänner har diskuterat att starta den rätta för amanda, jag har försökt att berätta att det inte är någon bra ide, skulle bli ett ganska trist program hahah den rätta för Amanda är nog jag. även om det är kul med lite flirtar;) 

sitter på jobbet nu… läs aftonbladet och lyssna på p1 föresten:)

härligt med vårsol, det blir en helt annan stämning, folk tar sig ut och man får en massa energi.

nu ska jag sluta käka godis, jo… ska få strandkroppen tillbaka igen. dags att börja haha sen ska jag träna… nån dag.. har inga muskler, ska få mitt 8 pack hahah tvättmaskinen ska bli tvättbräda igen;)

dagen då, ja vad ska man göra idag… blir lite möten sedan så ska jag nog handla en present till manda som fyller på torsdag, då blir det middag på east och sedan utgång. sedan har jag lovat att ta ett glas vin med staffan idag:) blir nog en bra dag ska ni se…

 

bara för att…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *