Amanda

ååååå-land+ jag saknar

tja!

har snott åt mig lite ensamtid nu efter middagen, är på åland och har ett läger för utsatta barn och ungdomar.

idag har vi ridit och spelat bowling, och såklart ätit väldigt gott. är så glad att vi har det fina vädret med oss, solen skiner på dagen och det är inte så fruktansvärt kallt ute… i morgon blir det återresa till sthlm, och många fortsätter vidare till sina städer.

nu när jag befinner mig här så har jag mitt i allt som skall ordnas och hållas koll på fått lite lugn och ro, och lite tid att tänka. har kommit på att jag har varit fruktasvärt frånvarande sista tiden gentemot mina nära. min familj och mina syskon.

jag älskar er alla och är väldigt ledsen över att det har blivit så, har haft väldigt mycket fast det är självklart ingen ursäkt till att inte höra av sig.

bror alex i norrköping, jag tänker mycket på dig, sover varje natt med nallen du och diana gav mig när jag kom hem från sjukan… den är så lurvig och mjuk, tänker på er ofta och då kramar jag den lite extra… älskar er och alla andra syskon…

sov gott för er som ska sova men jag kan gissa att det är många timmar kvar för många, men nu släcks min lampa för ikväll, larmet ställt på 07.00… bye bye

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *