Amanda

hemma igen!

jag är hemma i från sälen nu!

tillbaka till verkligheten och till jobbet i morgon… idag tog jag med min härliga skåning på en liten shoppingrunda… vi har lagat en härlig middag och snart är det dags att gå till sängs, i morgon blir första dagen på jobbet… längtar som en tok… det väntas nya härliga uppdrag snart… återkommer…

ska lägga upp lite härliga fula och äckliga bilder… väntar fortfarande på bilderna från henrik, tackar tackar ja!

det bästa minnet och den bästa dagen i sälen var nog med zara, alex och henrik… först pulka, sedan åka alex bil på flaket med stereon på högsta och när vi alla låg i hans säng och han sjöng flickan och kråkan till mig… hahahhaa så mysigt

fan killar ni har fått oss att börja med era jäkla fraser… kan inte sluta, humor, ja… tackar som frågar…;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *