Amanda

skit

mysig kväll igår, började med sushi på högfjällshotellet, sedan satt vi i pianobaren sedan dansade vi loss med gubbarna på högis och efter det blev det HC, fan jag är sliten idag och de hade bytt mitt pass utan att tala med mig så jag ska vara uppe på snögubben snart, vilket betyder att jag måste sitta i en jävla lift som jag aldrig tidigare gjort och börja snart…. men det blir mysigt…

jag saknar fan malou…  börjar tröttna lite blääää….

haha dogge ville att jag skulle sitta i hanns knä igår hahhaha

och så blir det ju alltid så nu för tiden att jag pussas med chefen, fan inte bra…

nej, allt känns tungt denna morgon, hoppas att det blir bättre efter en liten tur på snögubben då…

aaa, just det måste åka och köpa en kamera… cs kamera råkar ju radera ALLA mina bilder, eller alltså de som jag är medpå, fast det är kameran och inte? hon som gör det haha äääääh bara att köpa en egen, men fan nån måste ju köra till en jävla affär ujahwöquhjrsgöliuhfsölvös.gbsfdö.vgb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *