Amanda

gamla sms

nu är min mobil lagad och jag gick igenom mina gamla sms som jag hade på den…

blev typ tårögd av vissa. läste de jag fick när jag låg på sjukan och efter.

jag har verkligen varit en idiot mot en person, han är verkligen en ängel, på nyårsafton ringde han mig, jag var ju medvetslös men jag tror att de i ambulansen svarade, så han sket i sin nyårsnatt och åkte till mig på sjukhuset… och satt där hela tiden… jag tyckte att det var så pinsamt han såg mig helt blåslagen och blodig, med ett ansikte som en balong, så jag har inte velat träffa honom efter det, jag har skämts för myket. han vet det, men jag tror att jag är redo att träffa honom igen. om han vill såklart…

ja, nu sitter jag iallafall på jobbet, har en liten rast, mår pyton av detta väder.

ska gå och träna om ett tag, riktigt skönt.

ja just det, jag älskar the phonehouse, de är alltid så snälla, fick ett headset nu, love!

och kärlek till J, hoppas du läser det här…

 bilden har absolut ingen som helst koppling till texten, i know, men me like

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.