Amanda

sovmorgon

idag tar jag en liten sovmorgon, har skrivarkurs idag på jobbet så jag tänkte komma lite innan det, kursen börjar 11.00. skönt.

är jätte trött just nu, har träningsverk också. ha ha

nej nu skall jag få på mig min mask av smink haha jag vill till jobbet nu… tror nog att jag springer dit så fort jag är färdig här…

längtar tills i morgon, då ska jag träffa den underbara j, min barndomsvän, vi har bestämmt att vi ska parta lite lugnt i morgon, som förra torsdagen. är glad att jag och han har hittat tillbaka till varandra efter att inte ha hört eller sett varandra på 8 år, man behöver en vän som på riktigt vet vem man är, för det var så konstigt, vi kunde tala om allt, precis som förr…

för jag har insett att folk är mer dömmande än vad jag kunnat tro, när man har en partner så länge som jag haft så är man i sin lilla bubbla, man är skyddad ifrån omvärlden. nu måste man gå runt och visa upp sig, eller jag får inte fram det på rätt sett. det känns bara som om folk inte vill se andras inre utan bara förlitar sig på det yttre, vad de ser är vad de kan förstå.

är det verkligen så att en person med fint yttre inte kan vara fin på insidan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.