Amanda

jag är lycklig, jag är det!

ha ha vad konstigt! det känns som om någon har släppt en sten på mitt huvud eller nått, jag mår riktigt illa av att det bubblar så mycket i min kropp, det känns som att jag är kär, oj jag är helt förvirrad? vad har hänt… har inte kännt såhär på ett väldigt bra tag, vill springa ut i skogen och skrika vårtjutet redan nu!

Jag är fri ifrån honom, heeeelt fri! vad skönt, jag låg och tänkte i natt, jag tänkte på att jag inte har tänkt på honom på väldigt väldigt länge. och först nu så har jag börjat älska mig själv, börjat tillåta att jag är bra, jag är ju självklart inte bäst. men jag är inte en ful värdelös hora iallafall hahah

jag är kär, jag älskar mig själv…

FAN vad jag är bra!

oj, det var kanske träningen som gjorde detta med mig, för när jag satt i omklädningsrummet igår på gymmet så var jag så lycklig så att jag nästan nästan började gråta, och då mina vänner ska ni veta att det var länge sedan jag grät, väldigt väldigt länge sedan, eller jo när jag vaknade på intensiven 4 dagar efter nyår med bruten näsa och skallskador, då grät jag, men inte långt långt innan det, eller efter…

haha ja sorry, jag vet att jag inte får skriva något om någonting, men jag skiter i det nu… jag är bara sååååå lycklig!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *