Amanda

bläää

nu har jag tröttnat på detta väder, sol och värme efterlyses!

idag har jag varit på jobbet, mycket att planera just nu. mycket inför trasdockan och inför vårlägret.

nu sitter jag här med t och j, vi ska koka lite te och sedan ta en promenad kanske.

min hjärna snurrar just nu och jag vet inte riktigt vad jag vill och vad jag skall göra, funderar på att ta ett litet break ifrån jobbet och åka iväg. har kollat up en utbildning i barcelona och har kommit med så jag funderar på att åka. sedan har jag fått jobb på malta och har även lite andra arbeten på gång i andra länder, men jag är som sagt totalt förvirrad, vill inte lämna jobbet men det känns som att det skulle behövas för ett tag.

i morgon så fyller leo år så då blir det champagne och tårta och sedan utgång, tur att man näääästan är ledig på torsdag, har bara ett möte med kungsan på eftermidagen så det kommer man att orka. japp det var allt:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.