Amanda

julkul, både ja och nej

det blir som varje jul, man säger till sig själv att detta år så ska det inte köpas så många klappar, folk förtjänar dem inte- och så väntar man, och väntar sen i sista sekund så kommer man på… fan den personen är nog värd en liten gåva- och den och den… så nu står jag här utan klappar men många många att köpa till, så då blir det stress… stress, stress och mera stress… att jag aldrig lär mig… så nu blir det ut och sistaminuten shoppa…

och all denna jävla mat, har gått upp minst 5 kilo på 2 veckor, det är mig familjen får ha på fat under julmiddagen, allt som behövs är ett äpple att sätta i min mun så e julgrisen klar:P

det blir midnattsmässa i kyrkan iallafall, hade tänkt att jag skulle bryta det och festa istället, men jag är lite för fäst vid mina traditioner än så länge, julen skall vara lugn och fridfull och det är enda gången på året man går i kyrkan på natten och det är bara fööööör mysigt, den största njutningen under julen enligt mig:)

nyårslöftet blir det samma som varje år, att börja träna och det kommer såklart att brytas redan första veckan, samma gamla julspår ha ha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *