Amanda

god morgon

idag tänkte jag göra någonting som jag inte gjort på länge, skall vandra iväg till kyrkan kl 11.00. har saknat det så mycket.

ibland behöver man bara det där lugnet som man får där.

den bästa tiden i mitt liv var när jag konfirmerades, det var så mysigt att varje söndag träffa tjejerna och först gå i kyrkan och sedan gå och fika, det var den tiden man fick röka på cafeer, kan ni tänka er att man fick det… vi hade iallafall så underbart roligt tillsammans, minns den tiden som om det var igår fast det var så många år sedan, tänk vad tiden går snabbt…

sedan hoppas jag att jag får med mig någon att åka skriskor med, ha ha

men alla tog det kanske inte lika lugnt som jag igår:)

än så länge oretucherad bild av fotograf armand dommer:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.