Amanda

maskerad

idag har malin sin födelsedagsmaskerad på blue moon bar, ska klä ut mig till ballerina, får se hur det går hahah…

min dröm håller på att gå i uppfyllelse, har inte skrivit på länge om mitt jobb, det har varit så mycket…

men snart är det dags, men vad gör man när ens högsta dröm går i uppfyllelse, är rädd,måste skapa nya drömmar… jag har fortfarande drömmar om större utväckling innom mitt arbete, det kan bli hur stort som helst.

ska till finland i januari på ett besök till finska röda korsets skyddsboende för barn och ungdomar.

ett center dit barn kan komma oavsett tid på dygnet och där får de stanna under 3 dagar för utredning, i huset finns social, polis, psykologer och jurist, allt för att snabbt göra en utredning kring barnets situation. detta vill jag skapa i sverige och snart börjar det ta form…

jag är så förväntansfull….

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.