Amanda

helkväll

började kvällen i studion igår, lite förfest, med david, armand becka och resten, sedan bar det av till moon bar för maskerad, efter det hamnade jag, armand och personalen från moonbar på white room, träffade mycket roligt folk, robinson robban gav mig lite trix för hur jag skulle charma folket som väljer ut deltagarna;) ha ha

jag var utklädd till djävul föreste, på väg hem ringer D och tvingar med mig på efterfest, jaha, då var det bara å hoppa in i bilen som väntade och bege sig iväg… blev inte mycket till efterfest, bara lite soft prat men sen snodde han mina horn och min treudd och stack… jaja får väl förhoppningsvis tillbaka dem ikväll:)

 ikväll blir det äntligen det efterlängtade poolpartyt, fast jag hoppar nog att bada, vill bara umgås med skönt folk och ta det lugnt, eller ja, vi får se…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *