Amanda

doggy…

känns det inte som om sommaren är på väg? det tycker jag, den där pirrande känslan, solen, energin… det känns som om vi snart kommer att lämna den kalla vintern bakom oss och att solens strålar kommer att värma mer och mer för var dag, men nej… det är bara början på allt eländigt slask och kyla… men deppa inte ihop för det, för destu äldre man blir destu snabbare går tiden och snart är våren här igen…

i helgen var jag som sagt i Göteborg, han inte se staden alls. det jag fick se var hotellet. fast det gjorde inte så mycket för mig, mysigt och stärkande. bra föreläsare och jätte god mat:)

måste visa lite bilder på det sötaste jag vet, min brors vovves valpar, de är amerikansk bulldog, så de kommer inte att vara lika små och söta om ett tag:p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.