Amanda

ajdå

ska till banken snart och se över min ekonomi haha

jag har världens finaste bankman, hon är helt underbar… när jag köpte min lägenhet fick jag blommor och biobiljetter av henne… hon är verkligen hjälpsam…

är så förvirrad, vet inte vad jag ska göra med min lägenhet, den är underbar men jag vill inte bo där vart jag och han började planera våra liv och där jag såg allt rasa tillslut. vill starta om, men jag älskar min lya med dess fina utsikt. det är det första stället där jag verkligen kännt mig hemma, jag hoppas att jag kan hitta en ny lägenhet vart jag får samma känsla… blir nog så att jag säljer och flyttar tillbaka till stan, om jag ska bo ensam vill jag fan bo i stan igen… jag hoppas att jag får mer klarhet efter mitt möte på banken,

hej så länge

  känner mig såhär just nu…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.