Amanda

jag har fått en ny vän

idag stog jag utanför mitt jobb och tog en cigarett när jag på andra sidan gatan ser en dam som besvärat tar sig fram med hjälp utav husväggen, jag ser på henne en extra gång och hon vinkar mig till sig. jag springer snabbt över vägen och frågar hur det är fatt. hon ber mig om hjälp att ta sig hem några portar bort och arm i arm vandrade vi iväg. oj vilken härlig dam, hon hette maj och har en undurlat som heter tesse. hon hade varit hos frisören i 3 timmar och fått så ont i ryggen efter det, hon hade diskbrock sedan tidigare nämligen. hon bad mig gissa hennes ålder, detta var alltså en pigg liten dam, kortare än mig tillochmed och jag gissade lite generat på kring 70 år, men nej nej, denna dam ska om 6 år fylla 100, ändå skuttade vi ganska snabbt fram arm i arm. när vi väl var framme vid hennes port bjöd hon upp mig på en fika, men jag var tvungen att tacka nej eftersom att jag redan varit borta väldigt länge, men hon gav mig sitt namn och sa att jag närsom helst var välkommen upp på kaffe.

oj, vilken underbar dam, en ny vän?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *