Amanda

inte härligt

vaknade upp i morse efter 18 timmars sömn, f**k jag är i sverige! inte kul att kolla ut genom fönstret och se det kalla, gråa landet där allt känns trist.

fick 2 sömntabletter på planet hem av mina nyafunna vänner men de funkade inte jätte bra under resan men dock när jag kom hem. var framme på arlanda kl 06.00 och jag skulle ha börjat jobba kl 9. det var bara att ringa chefen och sedan decka. sov som sagt 18 timmar när jag kom hem och nu är jag vaken igen, eller?

fan indien var underbart. jag har lite problems med min kamera, annars skulle ni få se lite bilder men jag skall ordna det så snart jag bara kan!

vi träffade världens underbaraste människor där nere, 2 svenska killar som var helsköna! vi har redan bestämt oss för att snart ha en middag med lite bildvisning och minnessnack.

ja, man längtar tillbaka. vill inte vara kvar här. jag sticker så fort jag kan haha

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *