Amanda

finns det inte värre

BLIR SÅ JÄVLA PISSFÖRBANNAD! JÄVLA SJÄLVUPPTAGNA SMÅSLYNOR.

läste igenom några bloggar här på finest och jag blir så trött. folk klagar och klagar, den ena om sitt utseende den andra om kärleksbekymmer och den tredje om vikten, fan skärp er tjejer och killar. finns det inte större problem att skriva om än att ni har gått upp 1 kg eller att pengarna inte räcker till den finaste champagnen. och det värsta är att det är dem som har typ mäst läsare också.

fan, sätt er i nångon annans skor och pröva gå i dem ett tag. byt plats med en utav de många ungdomar som bor på gatan i stockholm idag, tänk er in i den personens situation, tänk er in i situationen att behöva rymma hemifrån vid 12 års ålder och tvingas bo på gatan för att slippa sexuella övergrepp. det händer, det förekommer här i sverige, i stockholm.

sen kan ni klaga på att ni känner er ofrächa och onöjda med ert utseende.

VAR TACKSAM FÖR FAN, NI LEVER OCH FÖRMODLIGEN LEVER NI BRA!

(säkert väldigt mycket stavfel och annat, jag får dyslexi när jag är upprörd)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.