Amanda,  ATSUB,  Sexuella övergrepp,  Vardag

sammantaget helt galet

God morgon! äntligen har jag fått ordning på min blogg så att jag kan skriva! jag har inte mått helt 100 under ett tag och jag har verkligen saknat att få skriva av mig i bloggen! Det är som att skriva dagbok. Jag har alltid skrivit. poesi, noveller och blogg. Livet har dock sina cykler och jag har helt tappat skrivandet under några år. Nu har jag faktiskt börjat skriva på min bok som jag har velat göra under många många år. Ännu har jag inte kommit så långt, jag har skalet och berättelsen färdig, men det är en process att få ner allt i ord.

Förra veckan va jag med i en annan podd också, en podd jag medverkade i 2017 efter att min pappa dömdes för de sexuella övergreppen mot mig och andra. Podden heter Dokumentära berättelser. Jag har haft ett nästan 10 årigt samarbete med Sidiri som är journalist och gör bloggen! Hon är även rektor för psykologigymnasiet som vi har ett fantastiskt samarbete med. jag har i många år varit där och föreläst för eleverna! Sidiri är typ den finaste kvinnan jag vet! så otrolig på alla vis!

här kan ni lyssna på avsnitt 1 min pappa

här kan ni lyssna på del 2 min pappa sexualförövaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *