Amanda,  ATSUB,  föräldragblogg

Försöker komma igång igen

Tja! insnöade hemma idag med båda barnen och hundar. ha ha vilket kaos!

jag försöker komma igång med min blogg här hemma men jag lyckas inte få ordning på saker riktigt via datorn. Det blir ju så när man varit borta en längre stund så glömmer man bort både användarnamn och lösenord, tur att jag kommer in via mobilen iallafall. men så irriterande ändå. får sätta mig i lugn och ro när jag får lite tid över. när nu det blir.

Förra veckan hade vi en föreläsning med psykolog Ulla Thorslund med tema anhörigperspektiv

Vad händer annars i vårt liv då?

Jag har börjat jobba en dag i veckan, det känns jättebra. Blink blir snart 3 år och han kommer nog börja förskola efter Januari, ingenting jag egentligen önskar men världen känns så skakig och ekonomin tillåter inte så mycket mer. dock har vi inte fått någon förskola som vi vill ha. har sökt under lång tid men bara fått i annat område hela tiden och när vi tackar nej så hamnar vi längst bak i kön. så nu kommer vi behöva tacka ja till en som vi egentligen inte önskar. men det blir nog bra. han känns ganska redo för förskola och det viktigaste för mig har varit att han kan kommunicera ordentligt.

Idag tänkte jag julpyssla lite med barnen. får se hur det går med det. Blink är mer vild än vanligt just idag. ha ha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *