Amanda Events Samarbeten

International Woman award på lördag

Det märks verkligen att hösten dragit igång på riktigt nu…

Då rullar alla fantastiska inbjudningar till event, evenemang och annat skoj in!

På lördag blir det en helt fantastisk Gala med trerättersmiddag och sjukt duktiga Michel Young uppträder

Han va med på Trasdockans dag så jag vet hur AMAZING han är, det ska bli jättespännande att se honom uppträda på riktigt, på trasdockan fanns jag ju inte i publiken utan stod ”bredvid” som konferencier och kunde inte riktigt rikta all min uppmärksamhet på framförandet…

The International Woman Awards syftar till att fira kvinnor som förändrar världen, och gör det på sitt sätt. International Woman Magazine är en plattform som visar kvinnans excellens, men det räcker inte att bara skriva om fantastiska kvinnor.

Galan kommer att ge erkännande för förmåga, kamp, ​​ansträngning, engagemang och framför allt excellens.

Kvällen sätter strålkastarljus på de hjältar som arbetar outtröttligt över hela världen för att skapa en bättre värld för oss alla och våra barn.

The International Woman Awards kommer också att underlätta för internationella nätverk av inflytelserika kvinnor. I vår samtid ska ingen kvinna behöva stå ensam, vi måste skapa en kraft att räkna med och etablera ordspråket ”antal är makt” Därför kommer kvällens priser att uppmärksamma och stödja ett nätverk av starka och självständiga kvinnor.

Ja, bättre Gala kan man inte finna om man frågar mig!

Nu till den ständiga frågan, vad *** tar man på sig?

Mingelpinglor <3 gizzy.se, platins.se, jellicas.se och jag

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply