Amanda Events

Invigning av Clara Sofia, tidigare finger & toes

Tidigare va jag på ett helt fantastiskt event; nyinvigningen av Clara Sofia (tidigare Fingers & Toes) på Sveavägen 86 ihop med flera andra kända bloggare och influencers.

Det var så fint arrangerat med blommor och ballonger i en underbar färgskala av rosa, vitt och guld.

Vi fick i entrén byta våra varma skor mot sköna flipflops och sedan ta för oss av den goda minibuffén med bönröra, rödbetshummus, popcorn, nötmix och mycket mer.

All mat var vegansk vilket jag tycker är en bra idé på event, så kan – i stort sett – alla äta av det goda.

Den vita chokladen och jordgubbarna var himmelsk, men även bönröran var helt i min smak! Det fanns bål att dricka och alkoholfritt alternativ från Vitamin Well.

VI BLEV VÄLKOMNADE AV MARIE FRÅN EM EVENT.

Vi hade möjlighet att testa allt från manikyr och pedikyr till trådning och färgning av ögonbryn, jag började med trådning av brynen följt av manikyr med gellack. 
Jag har haft lösnaglar så länge så mina va riktigt hemska. Men nu har jag bestämt mig för att bara ha mina naturliga och ha gellack. Så himla skönt! 
så det blir garanterat ett återbesök när de växt ut en bit till. Det blev såklart en rosa nyans i gellack som jag tror kommer att matcha det mesta jag har i garderoben. Rosa naglar är ju Amanda lixom. 
Efter detta fick jag en pedikyr också med gellack i rosa. Massagestolen va helt magisk! Det var så skönt att bli ompysslad och sitta i massagestolen att jag glömde bort tiden ett tag. Men med rosa shellack på tånaglarna och mjuka, filade fötter så är jag nu klar för varma sommarnätter med mycket barfota promenader i gräset.

Det var supertrevlig stämning under hela eftermiddagen och jag hängde massa med underbara @gizzy 

Med oss hem från eventet så fick vi en stor goodiebag fylld med en massa godsaker både för magen och för hår, hud och naglar. Just Silicea tar jag varje morgon redan så nu kunde jag förlänga min kur ytterligare. Den med bärsmak är så mycket bättre än originalet! Presentkortet blir perfekt inför mitt återbesök, frågan är bara vad jag ska välja att göra nästa gång. 
Naglarna såklart! 

Tack till alla ni fina tjejer och killar på Clara Sofia och till EM Event för en fantastisk kväll och ett väldigt lyckat event. Jag har aldrig varit på salong och gjort varken manikyr eller pedikyr, iallafall inte på många många år. 
Men nu ska det bli ändring!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply