Amanda Resa

visby bokat

Hallå i stugan!

Nu packas väskan igen och vi ska ner till mås för att sedan ta båten ifrån o-hamn till visby på onsdag, hotellet är bokat och jag hoppas att vännerna som redan är där bjuder på bra stämning när vi anländer!

jag är sjukt trött efter dagens aktiviteter och robin ligger i sängen för att klara körningen i natt.

har suttit och kollat på lite bilder och grinat, saknar vilya så mycket. tänk vad mysigt vi skulle ha haft det om hon va här… inte visby inte supa, bara ligga ute på någon skärgårdsö och njuta av familjelivet… det känns som om det aldrig kommer komma, men man vet inte… jag vill men kan inte, det som är mest rättvist mot mitt blivande barn är att jag först mår ok, det känns som att det är så långt borta… eller jag ska  inte må ok, jag ska må superbra, rädslan att det händer igen, det som hände med Vilya är så stor… vågar inte nu!

nej, nu får jag sluta deppa, vi har ju faktiskt mycket roligt att göra fram över!


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply