Amanda

psyko

efter nattens serietittande har jag inte sovit så bra, har tänkt och tänkt!

tänk om jag blir psyko snart! jag borde bli det… jag har läskiga tankar, tänk om jag blir riktigt psyko!

idag har jag en riktigt dålig dag än så länge…. det är bara tankar tankar tankar… jag sitter och snackar med psykologen i mitt huvud och försöker reda ut saker och ting, berätta hur jag mår, jag sitter och diskuterar med försäkringskassetanten i huvudet och skriker till henne om vad fan som har hänt…

jag är fan förvånad av att jag ens sitter här idag, jag borde ha gett upp för länge sedan!

mitt liv har varit de där jävla serierna, det har varit värre…. mitt liv skulle bli den värsta serierysaren som gjorts…

jag har aldrig älskat mig själv… men sen blev jag gravid med vilya och ingen skulle någonsin kunna älska någon mer än vad jag älskade mig, jag älskade mig för att hon låg i min mage, hon va hela min framtid… jag vet att det låter hemskt att säga men hon va min vändning…. jag skulle aldrig titta tillbaka och jag hade hela min framtid i min mage…

nu hatar jag mig själv mer än någonsin, jag tror inte att någon kan förstå… jag kunde inte hålla henne kvar, jag borde ha kunnat…. jag kunde inte hålla kvar vilya, min framtid i min kropp!

jag vet att alla säger att jag har en ljus framtid framöver, men jag kan inte se det… vilya va min framtid, det finns ingen eller ingenting som kan ersätta det!

vilya skulle vi ha fått ta med ifrån BB, fått se växa upp och få älska tills vi dör, jag borde ha dött innan min dotter!

varför är jag så svag?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply