Amanda

sommarplaner

eftersom att jag inte får åka utomlands nu när jag är sjuk och kanske blir sämre igen så har vi nu nya planer för sommaren fram till det att jag gör min skiktrönken av njurarna iallafall..

vi håller oss i sthlm till på onsdag-torsdag, sen blir det o-hamn, mås och öland, efter det en liten vända till finland (det är iallafall något tryggt, kan jag åka ambulans 5 timmar från kalmar kan de lika väl skicka mig i flyg till sthlm från helsingfors)

sen så är det nog lagom att dra iväg, det kommer ju att bli underbart väder i sverige också så… vi är dock lite sugna på att åka med säääära och kenny till franska rivieran, de åker om cirkus 2 veckor…. vi får se vad som hinner hända…

tänkte ju vara med på sommarlägret men jag tror inte att jag klarar det! jag kommer inte att må bra utav en hel vecka fast med småbarn… jag kan inte ens gå på ikea utan att börja lipa och vilja springa iväg från alla barn!

jag har lärt mig att jag någonstans måste dra min gräns och jag tror att jag skulle passera den med långa kliv om jag sa att det va ok för mig! så fort jag hör ett barn skrika så bulltar mina pattar och det börjar rinna så… jag är inte redo!

nu ska vi träffa EP och gå till LISAPÅTORGET… hoppas det är barnfritt där!

jag saknar min älskade lilla tjej!!!!!!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply