Amanda Events

lisa på torget

Hallå!

idag har vi haft en riktigt mysig dag, har mått ok fast smärtan följer mig… det har ju nog som alla vet varit sjukt varmt så vi har legat i humlan med frukt och gott. ifall jag skulle bli sämre så har vi inte dragit iväg mer än några meter hemmifrån, det skulle ju vara sjukt skönt att ha legat vid vattnet men det va bra iallafall!

vid fyra drog vi hem och robin kollade fotboll och jag deckade i sängen fram till sex.

nu ska vi ut och äta, tänkte bjuda min man på någonting gott:) tror vi går upp till lisa på torget och ser om vi kan få ett bord där, annars blir det väl våran italienare på Nybrogatan, orkar som sagt inte gå så långt bort idag… är riktigt sugen på skaldjur också:)

funderar på att ta en bio också, se nya twilight, vi kollade ju new moon igår så…

annars är jag rätt lipig idag, varje gång jag har sett småbarn har jag varit nära gråten, det är sjukt… tänk hur livet hade varit annorlunda om vilya hade varit med oss nu!

mamma hade nog redan köpt sitt sommarställe och vi hade nog tillbringat hela sommaren där, jag hade nog inte heller blivit sjuk… jag har hört att människor i sorg till och med kan utveckla cancer för att kroppen lägger ner immunförsvaret så jag tror att jag blev sorgesjuk… eller jag vet!

det är helt sjukt, nu tänker jag ännu mer på vad fan jag har gjort gubben där uppe… alla sa att efter rättegången så skulle livet vända, att jag skulle få må bra… vi skulle få våran vilya och framtiden såg ljus ut, ingenting mer skulle hända.. sen hände det och då sa alla att nu måste det vända, det kan inte bli värre å sen blir man sjuk, när ska livet vända? när ska jag finna lyckan?

jag väntar bara på att ett flygplan ska störta i mitt huvud nu! Vad fan väntar du på gubbjävel!!!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply