Amanda

sprutberoende!

nu har de på något konstigt vis fått för sig att jag kan bli beroende av smärtlindringen så då ger vi bara var 4e timma, jippi för mig som har sjukt ont just nu! vaknade hela natten och hade ont som en gnu och ringde de kom och  visade en lapp vart jag skulle peka vart på smärtkartan jag låg…. jahhaaa… jag ligger väl här? så fick jag tabletter men kl 6 fick jag den sista utan krongel, sen ville de inte mer när jag kl 9 grät om mera smärtlindring… nej det finns risk att du blir beroende nu!

jahaa, första dagarna fick jag ju var 30 min morfin i spruta och nu behöver jag kanske var 3e timme… och jag behöver, annars får jag skrikont…. skrikont är inte trevligt att få!

nu ligger jag här och väntar på läkarronden, allt man gör här är väntar, väntar, väntar…

i natt kännde jag mig föresten sjukare igen, men de har inte tagit några prover så jag förstår inte vad läkarna ska här och göra när de rondar?

 

vad hände med våran semester? när får jag åka hem? jag hoppas att de iallafall har svar på det idag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply