Amanda

hemlighet

ligger i min sjukhussäng och har nyss lyxat till det med en duch, första sedan lördagen, härligt!

jag har fått 2 nya vänner, mina roomies, jag tror till och med att de är yngst på avdelningen, efter mig då. margitt är nog 67 år, de är jätte trevliga, vi byter tidninga´roch tjattrar. jag är nog sist kvar här utav oss tre, man tjuvlyssnar ju alltid på vad läkarn säger till grannen när de går sina ronder, det är festligt…

avbrott:

nu blir det livebloggning ifrån 3e försöket att få in en ny nål i lillaamandas kropp… de har blodat ner golvet, och de tycker att mina ådror är roliga, de flyttar på sig när de ska stickas… det kan bero på att jag är så sönderstucken så att nåljäveln måste sitta i handen, det här tar lång tid… jag tycker inte att det är roligt…

 dåsååå! klart, jag ska blogga om det sen:)

jag har läst massa tidningar mellan morfintopparna och det är inte särskillt roligt när man ligger fasttejpad i en säng och inte kan shoppa:(

i morgon får jag kanske svar på när jag får åka hem… min sänka va ju 200 när jag kom in och igår 140. hoppas den har gått ner mycket så jag får åka hem snart snälla snälla…..

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply