Amanda

sprutor!!!!!

Det är skönt att vara på sjukhus i stockholm och det är skönt att må bättre! minns ingenting ifrån kalmar sjukhus men så är de!

om inte alla fattar det så är jag väldigt sjuk just nu, det har gått lite upp och ner i läkarnas bedömmningarav min diagnos, de vet nog inte hundra än… jag har iallafall en infektion i min högra njure, den svåraste de har sett enligt mina läkare…

jag har skrikit, på riktigt skrikigt i höga toner utav smärta och gråtit, morfin och alla andra smärtdempare jag har fått har hållit max 30 min så läkarna har de också gråtit för att de inte har vetat vad de kan ge för att inte orsaka mig en överdos, men jag klarade mig igenom de värsta dagarna men har dock inget minne utav någonting… jag har varit totalt hög hela tiden… det är jag nu ochså, morfin i rimliga doser går jag på nu…

oh mina heliga sprutor och piller!

de säger nu iallafall att jag har skador på njuren, för hoppningsvis läker de igen, jag tror det… det är delar utav den som har dött, alltså vävnad å skit… men jag vet inte…

idag mår jag bättre iallafall… gick en liten bit själv och jag har inte feber! det här går nog bra:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply