Amanda

läkarfitta

god morgon! är redo för att träffa söta sara lundberg på en morgonfika här på östermalm…

sen ska jag till äckelläkaren!

jag håller på att förbereda mig inför det mötet och så att jag inte ska ge henne en smäll! så känner jag varje gång jag träffar henne, hon är den mest osympatiska, hjärtlösa människan jag träffat! sisst så va en utav hennes hjärtlösa kommentarer efter att jag berättat att det dagen innan va 3 månader sedan vilya föddes:

Amanda, allvarligt talat! sorgen är ett tåg och det är dags att kliva av det nu! du måste inse att du är ung och kan få ett nytt barn!!!

hon sa då att den månaden va den sista som jag kan vara sjukskriven på, så idg kommer hon antagligen inte skriva något sjukintyg! nu har jag jobbat halvtid och det är nog med det, jag skulle inte klara en heltidstjänst!

så om hon säger det så då fan ska hon få höra!!!

i morgon va det 4 månader sedan vilya föddes! jag saknar henne så!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply