Amanda

mammas ängel

jag har varit arg idag, egentligen ledsen, har gråtit många timmar men också varit arg! jag blir lätt det när jag inte vet hur jag ska hantera mina känslor… det har jag lärt mig efter denna tur av sorg och förtvivlan!

jag saknar min vilya, tänk om hon skulle fått komma till mig nu… tänk om jag skulle ha fått ha henne här…

tänk om jag och vilya skulle ha fått en förlossning utan fruktansvärd oro…

att hon skulle ligga på mitt bröst och jag skulle få pussa och klappa på henne, få amma min dotter…

tänk om jag skulle få se henne växa, bli större, få se henne skratta och få höra hennes gråt.

jag önskar ingenting annat!

nu måste jag snart ta tag i lite saker, ska göra en anmälan på Danderyds sjukhus, jag ringde dem ju när det började sätta igång kvällen innan, jag ville komma in men de bad mig ta tabletter och lägga mig och sova, tänk om jag hade fått komma in då!

och KS som jag fick stå lutad över robin i ett väntrum i 2½ timme med förlossningsvärkar innan jag fick bli undersökt och de märkte att jag va öppen nästan 9 cm, fast att min barnmorska skickat mig akut till dem för att hon upptäkte att det kanske va på gång.

tänk om någon skulle ha trott mig när jag sa att jag hade ont, tänk då kanske de hade kunnat stoppa det för ett tag, jag skulle ha fått en kortisonspruta så att hennes lungor mognade snabbare, hon kanske skulle ha levt!

tänk…

men så är livet har jag fått veta, att allt inte blir som man har tänkt sig.

det är en jobbig dag idag!

mamma saknar dig vilya!

jag vill hålla din lilla hand igen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply