Amanda

jag är rik!

nu är allt ordnat, har varit och sålt lägenheten, nycklarna är lämnade och jag är något rikare!

härligt, bra start på helgen!

nu ska jag komma på vart och hur jag ska placera mina tillgångar till framtiden… mor ska få en slant som jag är skyldig henne och jag ska en sväng och shoppa, det får jag unna mig idag!

är sjukt trött och har ont i magen… borde besöka en doktor, orka?! de tror säkert att man är hypokondriker eller någonting!

handläggaren på försäkringskassan ringde idag och sa att hon va sjuk, komiskt! så det blev inget möte där idag, hon visste inte när hon skulle vara tillbaka i tjänst så mötet får vänta! haha att hon får va borta från jobbet, sjukt kul!

jag älskar min Robin! alltså jag tror inte att någon kan förstå hur mycket… ändå kommer vilya på 1:a plats! alltså på ett annat sätt då… vilya är min dotter… njag kan inte förstå att jag har fött henne, den vackraste människan på jorden… hon är min! även om jag delar henne med Gud och alla änglarna i himlen så är hon min, bara min och robins!

jag saknar henne så otroligt mycket… vill köpa allt åt min lilla tjej, men mer saker på graven skulle se konstigt ut! allt jag kan tänka på att handla är saker åt henne…

jag tror att jag är sjuk just nu utav saknad… jag såg någonstans att kroppen kan arbeta för hårt för att ta bort smärtan så att den tillslut bryts ner, och så blir man sjuk, det finns vissa som tillochmed får canser… jag tror inte att jag får någon sådan sjukdom men jag tror att jag håller på att bli sjuk!

jag är dock så jävla imponerad utav mig själv att jag hållit  mig frisk ifrån anorexian… det va det första jag tänkte när det gick såhär snett… jag kommer att dö utav svält… men jag är duktig och äter varje dag, har kommit på att jag är ett riktigt matvrak, fast jag har det ibland lite kämpigt med maten… fast det handlar inte om att jag vill bli smal, rasa i vikt och tycker att jag själv är fel… det handlar om ork, ork att ta hand om mig själv… ibland är jag tillochmed för ledsen för att äta…. fast det är sällan nu för tiden!

alltså jag fick ju anorexin på grund utav mitt ex… han sa alltid att jag va en fet ful hora, jag fick inte äta för honom och när jag vägde runt 28 kg så fortsatte han med att jag va fet och ful, efter att höra dessa ord varje dag under en mycket lång tid så tror man till slut på det…

när jag sedan ville ha hjälp och sökte hjälp för min sjukdom ville han inte det, han sa: blir du frisk så lämnar du mig!

det stämmde faktiskt… anorexin va ett sätt att fly hans ord och slag, hans förnedringar och beteende mot mig… när man inte äter så slutar man att känna, man blir till ingenting, har inga känslor man är noll… Av den anledningen va jag så rädd för att jag skulle insjukna igen! när jag blev bättre kom alla känslor tillbaka, lite lite lite… idag kan jag tillochmed älska mig själv!

nu skrev jag ytterligare en bok! haha

nej nu blir det lite mat tror jag:) jag lovar alla att aldrig bli sjuk igen, allra mest mig själv!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply