Amanda

ha ha

har en riktig blogg torka idag, har fått en ny mobil men tydligen har jag inte lärt mig att blogga med den, se nedan!

Dagen torsdag har fyllts utav promenader och jobb… började med promenad till jobbet, jobbade och promenad hem med Mathias…

igår va vi hos vilya med mormor och farbror mathias, det kom tydligen inte med men vi hade det jätte mysigt, jag saknar min lilla dotter så otroligt mycket, det kan inte beskrivas, känns som att jag fortfarande är helt uppsliten och blodig innombords…

i morgon ska jag till Försäkringskassan, antagligen får jag inte vara sjukskriven längre, jag har haft en otrolig tur tydligen att få vara det i 3 månader efter att min dotter dog, jobbar ju halv tid nu, men det duger nog inte!

säger hon ett enda ord om hur jag ska bete mig eller hur jag ska må så kommer jag nog att skrika att jag ska ta hennes barn och döda det och så får vi se om hon kan jobba! sen när jag ändå håller på så ska jag be henne lägga in sin lön på mitt konto så kan jag hålla dem där i 3½ månad så kan vi göra ett experiment på om hon klarar sig utan en krona att betala räkningar, mat och allt annat utan dem, så ska vi se hur hon mår efter de 3 månaderna! MEN hon kan ju vara trevlig ochkså, jag ska inte ropa hej i förskott… men jag har inte en enda gång hittat en trevlig person på FK!

nog om det… snart ska jag städa och laga mat till dess att min man kommer hem:)

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply