Amanda

insomnia

kan inte sova, ont i huvudet och tänker för mycket… det började med jobbiga tankar men jag vände det till possitiva…

nu när jag legat och tänkt i någon timme så har jag kommit på en sak som jag måste göra, jag ska starta ett nytt projekt!

jag kan inte skriva vad för som vanligt är det väl någon som ska ta det då, förra året kom vi, tror att det kan vara jag på begreppet barnafrid och använde det på trasdockedagen som vårat mål, på hösten använde sedan jag tror att det va rädda barnen det begreppet som sitt… väldigt bra iallafall att det blev ett begrepp, men alla snackar så mycket om ”egen vinning” men vart går gränsen, ska man inte få upprättelse för det man kämpar för? vart går gränsen? inte vet jag! så, jag kan tyvärr inte dela med mig av vad jag ska försöka uppnå men får jag som jag vill så blir det stort, stort är det jag ska sattsa på och stort måste det bli, har klurat på en projektplan och vilka jag ska kontakta…  jag förstår inte varför detta aldrig har gjorts tidigare, någon måste ha tänkt detta förut, varför har det aldrig blivit någonting? kanske är intresset inte så stort, sverige fokuserar överallt och runt om kring, vill inte se att det sker fruktansvärda saker i det fina och rika sverige, men sanningen är ju att så många människor far illa i vårat land, barn, vuxna, kvinnor och män…. det är dags för sverige att öppna ögonen!

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply