Amanda

skitsnack!

åh, jag vill snacka skit om någon! men jag vågar inte… eller jag kan inte!

varför kan jag inte? nej för att min moral säger ne ne ne! men jag är på ett sådant där riktigt läskigt humör, vad som helst skulle kunna hoppa ur min mun!

träffade rosanna idag, hon va med kissie och någon annan… varför låter inte folk henne vara? hon har enorma bröst, jag vet… jag älskar stora bröst så inte ens det kan jag snacka om! och känner jag kissie, nej… jag skulle kunna göra som många andra och snacka blaj blaj om henne, men ärligt, hon verkar ju vara en skit söt tjej?! inte för att jag vet eller läser hennes blogg ofta, men vad är det med oss människor som gör att vi får sug efter att prata dåligt om andra?! jag gissar på avundsjuka, uppmärksamhet eller bara ovetande… jag menar, jag tycker inte att jag är speciellt snygg, har nog jordens sämsta självförtroende, men varje dag så kollar brudar argt, varför?!

vad är det med oss, jag försöker att inte glo om det kommer en snygg brud och om jag har en dålig dag, jag försöker, lyckas gör jag nog oftast… jag tror att om man istället ler och kollar snällt om man måste kolla så känns det nog bättre för båda…

har ingen aning vad jag skriver eller varför… haha som vanligt med mig, kommer jag att få ångra detta inlägg som kan misstolkas? nä, va snälla mot mig, jag är en fegis!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply