Amanda

finest

jag har varit och solat och nu sitter jag här framför datorn svettig och äcklig, dags att hoppa in i duchen snart!

jag är kanske lite sen att påpeka det här men jag tycker att finest nya bloggdesigne är fruktansvärd! men men, man kanske vänjer sig!

in till kontoret för att jobba sig lite om ett tag och sedan ska jag shoppa lite nya kläder, det va sjukt länge sen, och då menar jag verkligen länge sedan, sisst jag handlade någonting till mig själv så va jag gravid, och då handlade jag gravidkläder för att ingenting annat passade… så¨det är nog dags för ett eller två nya plagg:)

i morgon ska jag fotograferas, yeeeey! jag är dock mycket nervös, känner mig inte det minsta bekväm med mig själv, men jag vill så gärna komma igång! sen är det tänkt att jag ska börja skriva lite modereportage för www.scenbloggen.com, det är den underbara fotografen Armand dommer som ansvarar för den sidan, han är också min nära vän… så det ska bli roligt, det va ju tänkt att jag skulle vara med från början och bygga upp men som ni alla vet så kom livet och katastrofer i mellan…

men det är dags att börja projeka lite, alltså börja med nya saker här i livet!

foto: Armand Dommer

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply