Amanda

sex

jag har inte haft ork att ladda min mobil idag så därav inga blogginlägg ifrån den…

jag ligger fortfarande 6:a vad händer???!

nåväl, idag har vi varit hos vilya, åkt och tömt det mesta från min lägenhet och städat våran så nu är det helt underbart att vara hemma, allt är tiptop med massa nya fina saker:)

blev precis färdiga, vi ska nämligen träffa en mäklare i morgon som ska kolla på våran lägenhet, vi ska nog inte flytta än, men om ett tag så behöver vi nog större… vi bor ju på typ 55 kvm och det skulle inte skada med lite mer när en liten ska vara med…

såg precis att jag fått lite pengar ifrån försäkringskassan, kan ni gissa om jag är lycklig… de är de första pengarna jag får sedan vilya dog… tänk om jag inte hade haft en snäll mamma, vad skulle jag ha gjort då?

nä, nu blir det sängen, god natt!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply