Amanda

på med munkaveln!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att mitt tidigare inlägg blev jobbigt för någon!

nu ska jag göra såhär att jag tar bort det, inte för att jag vill, men för mina anhöriga, alltså de anhöriga jag bryr mig om…

själv skulle jag gärna gå upp i rätten mot honom om denna sak alla dagar i veckan! Detta kommer antagligen inte att hända, men i hovrätten kommer det att användas emot mig… hans brott kommer att bli lindrigare för att jag inte håller käft!

 

hur och när ska jag få min upprättelse!

varför måste offer tystas?

jag har min rätt att skriva, skrika ut vad han har gjort, den rätten har jag aldrig sett mig haft tidigare, men vad gör det mig till för människa om jag tystnar? hur ska alla de som blir utsatta för våld och kränkningar våga berätta och skrika ut vad någon annan har gjort… men gör jag detta är det jag som kommer att bli den onde, det har jag redan blivit! på denna korta stund som jag hade det inlägget uppe så har folk hört av sig! när ska detta sluta, när ska vi ta ifrån de som blivit utsatta skulden… hur länge ska det få fortsätta så här, Vi ska inte tystna!

det där inlägget kommer upp snart igen, jag lovar… jag ska inte tystna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply