Amanda

Gym!

nu har vi varit hemma ett tag och bara tagit det lugnt, så vi ska traska iväg till gymmet om ett litet tag! det är riktigt skönt att midnattsgymma, man är dock ganska slut så det blir aldrig 100% när man är där, men vad fan gör det? jag tänkte inte köra stenhårt och superseriöst, sattsar inte direkt på en karriär inom bodybuilding. men det är riktigt skönt att röra lite på fläsket! dra två gånger i varje maskin, cyckla 2 minuter och så är man nöjd! vi ska börja med våra inlinesturer igen också, det blir nice!

som sagt så blev det lite ändrade planer fram och tillbaka under dagen, men det slutade med bio med janna och ina iallafall, det va riktigt kul.

nu i veckan har vi mycket att ordna i min gamla lägenhet, det jag har kvar där ska hit och dit och det ska städas och fixas, riktigt skönt när det väl är i ordning och klart!

jag vann föresten en tävling som fredrika hade på sin blogg, wohooo… jag ska få en goodiebag utav henne, tack snälla rara!!!

nepp, nu ska jag iväg för lite action!

 

 

 

visst är min lilla flicka vacker!!!! jag saknar henne så mycket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply