Amanda

Vi ska på festival

hallå hallå!

nu är kvällen här och då nalkas det film… Vi ska se Kick-Ass, den är nog riktigt bra!

jag vill passa på att be om ursäkt redan nu för i morgon.

kommer nog inte att blogga då, ska spendera min tid på sjukhus igen… in redan klockan 8 på morgonen, ska utföra ett mindre ingrepp… vill inte säga vad, så mage, rumpa, tuttar eller lår, kanske hjärnan eller lungorna ska få smaka sjukhusmat? vad jag menar med det vet inte ens jag! jag är nervös och det känns inte roligt!

men men, livet suger ibland, så är det bara, synd att det inte sög på ett skönt sätt bara! så, jag ska försöka blogga men jag tror inte att jag kommer må så bra efter narkosen så det blir nog fram mot kvällen dårå!

På Fredag händer det betydligt roligare grejjer dock, alltså om jag mår tillräckligt bra så att säga.

Då ska vi åka ett helt gäng ner till mås och röjja på Bluesfestivalen!

Jag, robin, sara och kenny ska bo i ett litet hus, det blir riktigt mysigt, med ner ska också runken och patrik och liza, sen kommer det nog ytterligare någon som blir sugen!

det blir riktigt härligt iallafall! snälla snälla säg att jag mår ok efter operationen!

men kan man föda barn så kan man göra nästan vad som helst, jag va ju uppe på benen 15 min efter att jag födde vilya!

men jag är ju så och det är mitt fel, att jag inte visar hur jävligt jag mår, det har jag tänkt många gånger på, borde jag inte ha lärt mig efter vilya tragedin, jag hade ju förlossningsvärkar från tidig kväll innan men visade tydligen inte tillräckligt mycket!

Aja, allt jag menar är att jag hoppas att det går bra, och antagligen mår jag skit och hänger ut, thats my style!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply