Amanda

äventyret…

åh herre gud vilket äventyr man har varit på, så spännande! eller inte… hahahah har varit skitjävla trött idag, så efter jobbet så tog jag en promenad med min kära mor, men det va riktigt mysigt det!

när jag efter det kom fram till östermalmstorg så mötte jag en kvinna där, alltså inte någon jag känner utan en främmande kvinna i 45 års åldern, vacker och väldigt tjusigt klädd, men vilken kvinna! varför är inte alla som hon, varför är inte jag så… hon började plötsligt prata med mig först om joker då och sedan fortsatte vi en trevlig konvensation i flera minuter, hon följde mig nästan till dörren haha

varför är människor i stockholm och sverige så fruktansvärt rädda för att prata med folk de inte känner?

nej, jag ska göra som hon, var vänlig och dissa mig inte om det är dig jag kommer fram till på tunnelbanan eller ute på promenaden och börjar tjattra!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply