Amanda

3 månader sedan

Det här kortet va det första som mamma tog på dig vilya, det är exakt 3 månader sedan i dag. Det va 3 månader sedan mamma födde dig, och jag fick se min perfekta lilla tjej för första gången! Mamma hade så ont och va så rädd. Allt jag kunde tänka på va att det ännu inte va dags för dig att komma. Men när du kom och jag fick se dig va jag den stoltaste mamman i hela världen! Men fortfarande rädd, rädd för att du va så liten och för att du skulle lämna mig, men jag hoppades och jag trodde att du skulle stanna, efter att dagarna gick så blev du starkare. Och för varje dag så växte mitt hopp om att du skulle överleva. Det va 3 månader sedan jag va den lyckligaste och sorgsnaste mamman på jorden och jag saknar dig så mycket vilya. Ord kan inte beskriva den kärlek jag känner för dig. Allt jag önskar mig är att du skulle ha stannat hos mig, men jag hoppas att du har det bra där du är idag. Mamma älskar dig älskade vilya!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply