Amanda

en djävulskt bra låt!

ja, jag har inte så mycket att göra nu! lyssnar på lite bra musik, mår illa och är trött…

dags att ta mina måilla tabletter så att det inte händer en olycka;)

det är bra att jag har kvar de medicinerna från då jag va gravid… så om jag börjar må illa tar jag bara dem:)

bra att veta va, hahah jag va ju riktigt dålig första tiden jag väntade vilya, och när jag kom hem från sjukhuset efter att ha legat inne för att jag spydde dygnet runt och inte kunde behålla ens vatten i magen så fick jag ju tydligen, vilket jag inte visste tills för typ en vecka sedan, ett par riktiga superpiller, eller ja, det måste det va, har inte prövat, de är sådanna man stoppar in åt fel håll… hahahah

Nu ska jag umgås med Tyra banks och tjejerna i top model!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply