Amanda

snor och små små

Jag är snorig och äcklig idag!

fan, måste bli frisk till i helgen!

nu ska vi snart åka till vilya, vad härligt!

i morgon ska jag skriva på papprerna hos mäklarn och så är lägenheten såld, ett kapitel i mitt liv stängs nu! härligt!

vet ni en sak! jag höll lilla Jamie i min famn idag, den lilla pojken som jag va så rädd att treffa, han som låg i sin mammas mage samtidigt som vilya låg i min! han va jätte söt och somnade mot mitt bröst!

jag vill verkligen ha ett litet barn sen när jag mår bättre, just nu är det fel, det vet jag, det skulle inte gå bra, min barnmorska har varnat mig för att det kan gå illa igen eftersom att jag inte mår bra nu och eftersom att jag är så liten så kan min livmoder vara extra känslig… så det är bättre att vänta ett tag och få det rätt nästa gång!

jag har ju ännu en rättegång på gång mot mitt ex, han har överklagat den …..!

men men…

sitter och tittar på Hockey, fy fan vilket slagsmål det blev, herre gud!

nu ska vi åka i väg och hälsa på min lilla prinsessa!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply